Imprumut de 9 milioane EURO pentru panselute si trotuare

9 miliaone euro pentru spatii verzi la mangalia
Standard

Primarul Municipiului Mangalia, a decis:

Obiectivele de investitii care vor fi realizate din fondurile atrase prin contractarea acestui imprumut sunt:

 • Amenajare spatii verzi, infiintare parcuri, infiintare si modernizare locuri joaca
 • Reabilitare trama stradala Municipiul Mangalia, pietruire drumuri neamenajate

Sunt curios care dintre colegii mei, consilieri locali, vor accepta o astfel de indatorare.

Condamn aceasta atitudine lipsita de respect si rationalitate a aparatului executiv si solicit public prezentarea unui studiu de fezabilitate si a unui raport complet, din care sa reiasa oportunitatea executarii acestor lucrari si contractarea acestui imprumut.  Fundamentarea in 3 randuri, nu poate convinge decat interesele personale ale celor care au initiat acest proiect si ale celor care vor vota acest imprumut.

Nu ne putem indatora cu aceasta suma colosala pentru a amenaja spatii verzi si a repara trama stradala.

Trebuie sa facem investitii in infrastructura pentru atragerea investitorilor in vederea crearii de noi locuri de munca, in proiecte generatoare de venituri pentru administratia locala si de locuri de munca pentru cetatenii acestui oras, in proiecte de sustinere a agentilor economici locali pentru a stimula dezvoltarea economica locala, etc.

Domnule Primar, va rog sa va ganditi ca noi, cetatenii acestui oras, ramanem datori pentru 20 de ani, in schimb dumneavoastra ne parasiti peste un an si jumatate.

Regasiti mai jos expunerea de motive a Primariei Municipiului Mangalia cu privire la contractarea creditului de 9 milioane EURO.

motivare imprumut 9 milioane euro primaria mangalia

8028 Total vizualizari pe acest articol 5 Vizualizari astazi pe acest articol

3 thoughts on “Imprumut de 9 milioane EURO pentru panselute si trotuare

 1. Mangalianul

  Mincinosul se plangea in toate aparitiile sale din presa de “povara” datoriilor pe care le-a mostenit el de la Iorgus si spunea cu mana pe inima ca , sincer, isi doreste sa aduca Mangalia la “normalitate”, fara datorii! In mod intentionat am folosit adjectivul mincinos! Se pare ca el stie ca va pleca peste 1 an jumatate si isi doreste sa lase si el, asemeni celor anteriori lui pe care ii condamna, o mostenire grea succesorului sau in funtea urbei!

 2. vecinu

  Nu pot sa inteleg cum acest cretin de primar se ocupa cu tot felul de activitati minore in loc de a lua masurile necesare racordarii la utilitati a cartierelor Dobrogea 1 si 2. Acolo sunt adevaratelre nevoi!

 3. Mangalianul

  Pai pentur el importante sunt acele proiecte si actiuni care ii pot genera venituri! Daca are firme colaboratoare prin intermediul carora sa poata face si el un banut si acele firme fac trotuare si spatii verzi, pai asta va fi preocuparea lui, trotuarele si spatiile verzi! simplu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.