Incredibil! Primaria ascunde platile pentru trotuare si spatiile verzi

_DSC7929
Standard

Este incredibila atitudinea adminstratie locale cu privire la drepturile de informare ale cetatenilor municipiului Mangalia.

Nu stiu care este adevaratul motiv pentru care atitudinea aparatului executiv este una abuziva. Prin raspunsurile primite,  presupun ca, Primaria Municipiului Mangalia a fost transformata intr-un SRL cu actionariat alcatuit din conducerea actuala a aparatului executiv si ca legile valabile in Romania, nu sunt aplicabile si la Mangalia.

De ce spun asta? In urma adreselor ( trei la numar ) depuse la sediul Primariei, pentru a ni se pune la dispozitie contractele si sumele platite pentru amenajarea trotuarelor si spatiilor verzi, Primaria a refuzat sa prezinte de fiecare data documentele solicitate.

In adresa de mai jos, aveti ultimul raspuns al servicului ADPP, prin care isi prezinta refuzul de a pune la dispozitie documentele solicitate.

Este momentul sa nu-i mai lasam pe cei care comit abuzuri sa ne conduca si sa decida pentru noi.

raspuns adpp plati terenuri si trotuare

1092 Total vizualizari pe acest articol 1 Vizualizari astazi pe acest articol

One thought on “Incredibil! Primaria ascunde platile pentru trotuare si spatiile verzi

  1. mangalianul

    Domnul Radu Cristian are impresia ca este la garda financiara, unde se lucra pe metoda jumi-juma! El a aplicat aceeasi metoda si aici considerandu-se un fel de dictator local…..a transformat primaria in firma proprie de unde deturneaza fonduri pentru el si locotenentii sai(directori, consilieri personali etc.)! Domnule Bociog, veti avea o surpriza cand veti vedea cat costa 1 m2 de pavele in conditiile in care pe piata se vinde cu aproximativ 50 de RON, acest pret incluzand montajul pentru ca metrul de pavele costa 30 de RON!

Leave a Reply

Your email address will not be published.