Primaria a decis: taierea gardului viu de la intrarea in oras nu este de interes public

gard viu
Standard

In adresa nr. 1447 pe care am depus-o la sediul Primariei, am solicitat informatii cu privire la:

–          Motivatia pentru care gardul viu aflat la intrarea in municipiul Mangalia (de la intersectia de acces in statiunea Saturn) a fost taiat;

–          Avizul / autorizatia de mediu emise in vederea taierii respectivului gard viu;

–          Proiectul tehnic al lucrarilor ce urmeaza a fi executate in zona respectiva, inclusiv devizul pentru lucrari.

Raspunsul aparatului executiv este lipsit de respect fata de cetatenii acestui oras si in acelasi timp unul abuziv. Il regasiti mai jos in integralitate.

Nu stiu daca domnul Catalin Cornaci, directorul serviciului ADPP cunoaste art. 42 din legea 393 / 2004 privind statutul alesilor locali: (1) Dreptul alesilor locali de a avea acces la orice informatie de interes public nu poate fi ingradit. (2) Autoritatile administratiei publice centrale si locale, institutiile, serviciile publice, precum si persoanele juridice de drept privat sunt obligate sa asigure informarea corecta a alesilor locali, potrivit competentelor ce le revin, asupra treburilor publice si asupra problemelor de interes local.

Intreb public conducerea Primariei Municipiului Mangalia, inclusiv pe domnul director Catalin Cornaci: faptul ca ati cheltuit banii publici pentru taierea gardului viu, vi se pare ca este de interes public local? Din raspunsul pe care l-am primit, dumneavoastra domnule Catalin Cornaci, considerati aceast demers ca fiind doar in interesul dumneavoastra, nu si in interesul cetatenilor acestui oras.

Presupun ca si in acest caz, ca si in celalate cazuri pe care le-am facut cunoscute, atitudinea abuziva si raspunsurile lipsite de respect fata de cetatenii acestui oras, se datoreaza inexistentei documentelor solicitate.

Ma intreb, oare exista o lucrare executata de aceasta administratie locala, care sa respecte legile acestei tari sau sunt facute doar la ordin fara documente justificative, pentru ca din cate vedem, nu reprezinta niciuna interes public.

raspuns adpp gard viu intrare in orasul mangalia

1188 Total vizualizari pe acest articol 1 Vizualizari astazi pe acest articol

One thought on “Primaria a decis: taierea gardului viu de la intrarea in oras nu este de interes public

  1. mangalianul

    Nu cred ca trebuie sa ne mire nimic! Actuala conducere a primariei este incompetenta, rau intentionata si, cel mai grav, nesimtita! Pentru oameni ca ei nu exista interes public ci interes personal sau de grup de interese! Acesti oameni sunt niste “sageti” care trebuie sa execute, sa recupereze banii cheltuiti de raducu in campanie! Doar nu credeti ca si-a facut campanie din banii lui! Slugile executa, nu conteaza ca este legal sau nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.